Føddernes Magiske Univers – Hvad Fødderne Fortæller

webinar v/ Carolina Puck

onsdag den 21. februar kl. 16:30

Fodlæsning – et redskab til selvudvikling.

Fødderne har deres eget sprog, og de kan tale. Fødderne spejler vores krop og sind. Skævheder, hård hud, tør hud, farve osv. fortæller mere end du tror om dit liv. Vi bærer vores fødder med os hele livet, og knapt ænser vi dem, eller er ikke bevidste om, hvilken gave de er for os og hvad de fortæller. 

Når vi er vrede stamper vi, når vi er deprimeret, slæber vi fødderne efter os og når vi er glade går vi med lette skridt. 

Ved at kigge på føddernes farver, linjer, skævheder, strukturer og træk kan der fortælles om personligheden og hvordan livet leves. 

Alt fra ligtorne, hård hud, vorter, skallet hud, fugtig hud, fortæller noget om dine ægte følelser og din personlighed og din måde at være i verden på. 

Du vil få indsigt i betydningen af de forskellige former, strukturer, linjer og farver, som også er at finde under fødderne, og hvilken rolle tæerne har i dette billede, samt betydningen af  manglende selv-accept og selv-kærlighed.  

Det er sjovt at få læst fødder, da du hører noget om dig selv, hvilket de fleste godt kan lide. Fordelen ved at få læst fødder er også, at det kan bruges som et effektivt selvudviklingsværktøj, som kan støtte og hjælpe dig med at håndtere følelsesmæssige udfordringer, så du kan videre med nye indsigter om dig selv og med tillid til dig selv og verden. 

Har du udfordringer i dit liv på den ene eller anden måde, vil det manifestere  sig i dine fødder. Alt hvad der læses under fødderne er noget du godt ved, men som er ”gemt” væk, eller det kan være sider af dig selv, du ikke ønsker at stå ved. Ved at blive opmærksom på disse sider, kan det forhåbentlig hjælpe dig til at tage nye sunde skridt i den for dig rigtige retning. 

Information:
www.carolinapuck.dk
tlf.: 23639260
email: zoneterapi@carolinapuck.dk