Hej, her er lidt om mig

Da jeg blev færdig som zoneterapeut følte jeg mig ret alene det meste af tiden. sådan rigtig soloselvstændig. Når jeg have været på kursus eller til anden faglig sparring fik jeg bare så meget gå på mod igen. Vi smittede bare hinanden med gode ideer og input. 

 

Jeg synes det har været svært at knække koderne til forskellige sygdomsbilleder, det har jeg brugt meget tid på, og nogen gange tog den tænken, det egentlige fokus fra selve zoneterapi behandlingen. 

 

Så jeg ville have elsket at kunne sparre med kollegaer, eller læse noget fagligt og mærke suset af at skulle prøve noget nyt af. 

 

Så al min nørdeviden omkring sygdomsbilleder skal da deles. Og hvis vi så kunne sætte os sammen online og nørde endnu mere ja så tror jeg at mit faglige mål vil komme helt i top

 

= Zenzonen, et online mødested for zoneterapeuter, hvor jeg gerne vil hjælpe dig med mere viden omkring zoneterapi, omkring sygdom og omkring personlig udvikling som zoneterapeut. 

 

Fagligt: 

Jeg er RAB godkendt Zoneterapeut.

 

Til dagligt er jeg leder af zoneterapiskolen Logos, en skole hvor jeg uddanner nye zoneterapeuter, samt underviser på efteruddannelseskurser for zoneterapeuter.

 

Jeg deltager hvert år i selvudviklingskurser både i Danmark og i udlandet.

 

Jeg er forfatter til bøgerne; ‘Zoneterapi med afsæt i traditionel kinesisk medicin’ & ‘bogen om Babyzoneterapi – en guide til forældre’

 

Den sidstnævnte bog er også oversat til engelsk; ‘Reflexology for babies, a guide for parents with infants’. 

 

CV

  • 1998 Uddannet massør 
  • 2000 Uddannet zoneterapeut 
  • 2002  Uddannet zoneterapi underviser 
  • 2003 Uddannet Healer v/ Mike Robinson
  • 2003 Udannet ansigtszoneterapeut
  • 2003- 2023 Kurser i akupunktur, øreakupunktur, meridianer, børnebehandler, fertilitet og graviditet, smerterbehandling 
  • 2020 Phd i Klient Transformation fra U.C.E