KOLDE BADE er guld for sjælen

Af MIKE ROBINSON (oversat af Janni Almosetoft)

Usynlig energi bevæger sig rundt om os hele tiden, og vi bliver konstant påvirket af det.

I løbet af dagen, når du møder mennesker og besøger steder, vil du ubevidst samle og udveksle energi.

Atomerne i dig er magnetiske, hvilket giver dig et energifelt, som trækker partikler mod sig, så ved dagens slutning vil du have samlet energi, som ikke har noget med dig at gøre.

En af de hurtigste måder at håndtere denne energi på er at tage et koldt brusebad, da koldt vand er magnetisk, og det trækker de løse partikler, som du har opsamlet mod sig. At komme kroppen under koldt vand kan frigive denne opsamlede energi.

Forskere har nu bevist, hvordan et koldt brusebad to gange om dagen kan gavne dig. Dette tages bedst en gang om morgenen for at fjerne al den energi, der er opsamlet under søvn, og også om aftenen for at fjerne al den energi, der er opbygget fra dagen.

Det kolde brusebad tages, før du skifter til et varmt brusebad. Det skyldes, at varmt vand også er magnetisk, og det presser energi længere ind i cellerne, så det er mere fordelagtigt at rense energi med koldt vand først, som også bringer vitalitet ind i cellerne, og bruge varmt vand bagefter. Du behøver kun et ti sekunders kuldeskyld over hele kroppen, inklusive hovedet. Du kan bruge en badehætte, hvis du ikke ønsker vådt hår.

Et koldt brusebad kan have følgende positive virkninger:

  • Bringer blod til kapillærerne, hvilket øger cirkulationen i hele kroppen.
  • Renser kredsløbet.
  • Reducerer blodtrykket på indre organer.
  • Giver skylning til organerne og giver en ny tilførsel af blod.
  • Styrker det parasympatiske og sympatiske nervesystem.
  • Trækker musklerne sammen for at fjerne toksiner og giftigt affald.
  • Styrker slimhinderne, som hjælper med at modstå høfeber, allergi, forkølelse, hoste.

Den bedste måde at bevise over for dig selv, at kolde brusere hjælper dig med at rense energien, er at tage dem to gange om dagen i tre uger og derefter stoppe for en dag, og du vil bemærke forskellen. Dette er ikke en psykologisk forskel, men en følelse.

GOD FORNØJELSE