Find dit fællesskab i en klub af ligesindede med inspiration, læring og sparring indenfor dit arbejdsområde.

Medlemsklubben er for dig, der er Zoneterapeut og som måske kan genkende følgende beskrivelser:

 

  • Det kan være, at du er nyuddannet og mærker den tvivl, der kan komme snigende med nystartet praksis – både i forhold til dine klienter og i forhold til din faglighed

 

  • Det kan være, at du har været i gang i nogle år, men savner et sted, hvor du kan udbedre din faglige kunnen. Og du savner nogen at sparre med.

 

  • Det kan også være, at du har været i gang i mange år, og gerne vil vedligeholde din viden. Og du har både lyst til at dele din erfaring og få nye input fra andre Zoneterapeuter.

 

Hvis du kan se dig selv i en eller flere af de her scenarier, så er du kommet til det rette sted

Du får som medlem adgang til indhold med en værdi på 1000’vis af kr:

 

  • Du får med det samme adgang til 5 online kurser, der dygtiggør dig indenfor Zoneterapi. Kurserne alene har en værdi på 4.985 kr.

 

  • Du får adgang til ugentlige netværksmøder med vidensdeling og samvær med andre Zoneterapeuter, så du udvider dit faglige netværk

 

  • Du får jævnligt mulighed for at deltage i webinarer med dygtige eksperter, der deler deres viden med dig

 

  • Du modtager ved indmeldelse e-bogen Meridianer og fem-element som en velkomstgave

 

  • Du bliver inviteret til begivenheder specielt for zoneterapeuter

 

  • Og så får du mulighed for at få professionel sparring, så du bliver ved med at udvikle dig både fagligt og personligt
 
Marianne Birkelund Morthorst
Marianne Birkelund Morthorst
Læs mere
Jeg har været medlem af Klub Zenzonen siden den startede. Klubben er et fantastisk netværk med andre zoneterapeuter. Som medlem har du bl.a. adgang til forskellige online kurser, der er yoga og Chi gong, som du kan være med til.  Hver onsdag er der onsdagsvisdom, hvor du kan få sparring og råd til de problematikker du står med i klinikken. Og så er Janni fantastisk til at dele ud af al den viden, hun har, og hun har en eminent måde at formidle den videre på.  Derudover er der gæste undervisere, som holder foredrag omkring relevante emmer, f.eks kost, markedsføring, fodlæsning m.m.  Og det bedste er, at har du ikke mulighed for at være med online, så er det muligt at se det på replay. Det er et Klub fællesskab som jeg drager stor nytte af, og kun kan anbefale at blive en del af.  Marianne B. Morthorst Morthorst Zoneterapi & Massage

Her kan du i detaljer se de 5 onlinekurser, du med det samme får adgang til.  

De giver RAB timer, hvis du gennemfører dem efter reglerne

BABY ZONETERAPI

FORSTÅ KVINDEKROPPEN 

FREKVENS, FOKUS…..

ANSIGTS ZONETERAPI

HOVEDPINE / SØVN

Du kan blive medlem af Zenzonen for en lille månedlig pris
Den samlede værdi af alt det, du får adgang til i Zenzonen, ligger på langt over 10.000 kr.
Du får en uvurderlig støtte – både fagligt og personligt.
Jeg har valgt, at det skal være tilgængeligt for alle Zoneterapeuter at blive medlem af Zenzonen, så jeg har sat din månedlige abonnementspris ligeså lavt som 2 kopper kaffe på en smart café.
Det betyder, at din lave, månedlige pris er på kun kr. 99,- 

 

Bemærk, at der er ingen binding i klubben. Det betyder, at du når som helst kan melde dig ud og så bliver du ikke trukket for flere måneder. Du udmelder dig ganske enkelt ved at skrive en mail til mig, 

 

ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Jeg får en gang imellem spørgsmål til medlemsklubben, og jeg har samlet svarene på dem her. Måske besvarer det spørgsmål, du har om klubben?

Både vores gæstewebinarer og vores ugentlige netværksmøde bliver optaget, og som medlem får du adgang til optagelserne inde i et lukket forum, som du får adgang til, når du melder dig ind.

Det er helt op til dig, hvor meget tid, du investerer i klubben. Der er ingen tvivl om, at jo mere, du investerer i netværket, jo større udbytte får du også af det. Men det er helt ok i perioder at skure både op og ned for din deltagelse, så det passer ind i dit øvrige liv. Det gode ved en abonnementsordning er, at du har adgang til det hele nøjagtigt i det tempo, der passer dig.

Hvis du mangler svar på dine spørgsmål i forhold til klubben,

så er du altid velkommen til at kontakte mig her : 22903054

Jeanette Gammelgaard
Jeanette Gammelgaard
Læs mere
“Jeg vil med det varmeste anbefale at være en del af Klub Zenzonen. Først og fremmest er Janni den mest fantastiske til at formidle alt hendes viden med os alle andre. Janni rummer så meget viden, og hun deler gerne ud af den. Selv som udannet Zoneterapeut, kan der opstå nye spørgsmål og problematikker, både med klienter, men også som selvstændig. Her er det bare nemt at skrive inde i gruppen og/eller spørge Janni til den ugentlige spørgerunde. Janni er meget jordnær, og fuld af nysgerrighed på hvad der rører sig af ny viden og ikke hvad mindst hvad der sker i vores klinikker. Det er så dejligt at være med i et online-fællesskab, med plads til alle 🌸 /Jeanette Gammelgaard”