Anette Straadt

Mit navn er Anette Straadt. Jeg er naturlig sundhedsplejerske, børnesundhedsvejleder, forfatter, brevkasse- og artikelskribent, foredragsholder, behandler, konsulent, med mere.
 
Hun har vejledt og hjulpet familier via sit firma Æblebørn i mange år. Anette har stiftet uddannelsen til Børnesundhedsvejleder, som er en online og meget fleksibel uddannelse der bl.a. har været HØJT værdsat af zoneterapeuter fra hele landet. På uddannelsen får du undervisning af læge, sundhedsplejerske, osteopat m.fl. Se mere på www.børnesundhedsvejleder.dk
 

Lise Halskov

Mit navn er Lise Halskov. Jeg er business coach og mentor, og Jeg hjælper dig, der står for markedsføringen i virksomheden med at planlægge og eksekvere effektiv markedsføring, så du bliver mere synlig og tiltrækker endnu flere drømmekunder. Og så du får mest muligt ud af den tid, du bruger på din markedsføring. 
 
Jeg har en baggrund som projektleder, og jeg bruger den aktivt til at hjælpe mine kunder med at prioritere og planlægge, så vi kommer væk fra det, jeg kalder spredehagls-markedsføring. Og så vi opnår så stor effekt som muligt. Jeg arbejder med sparring, hvor vi dykker ned i strategi, forretningsudvikling, synlighed og implementering af de rigtige metoder. Det kan være gennem webinarer, e-mail markedsføring, tekster til hjemmesiden og tilstedeværelsen på sociale medier. Og så har jeg online kurser, der lærer dig at afholde både webinarer og effektive salgskampagner.

Du har potentialet og jeg vil gerne hjælpe dig.

De bedste hilsener

Lise Halskov
tlf: +45 51 41 86 10
 
Web – kurser og medlemsklub: onlinehaj.dk
Web – konsulentydeleser og foredrag: lisehalskov.dk
 
Få hjælp til din markedsføring – book en gratis afklarende samtale

Anette Gammelgård

“Jeg arbejder overvejende med individuelle og personlige ernæringsvejledninger til mennesker som ønsker at stå stærkere og sundere, og som ønsker at leve et langt symptomfrit liv, i en ung krop”.

5 Simple Skridt til et bedre immunforsvar

Intet i livet kan erstatte et robust immunsystem. Hvordan bygger man et naturligt stærkt immunforsvar op?
Det begynder med det menneske du ser i spejlet. Når du lærer hvordan din livsstil påvirker dit immunsystem, vil du opdage, hvor mange muligheder du har for at re-programmere dit personlige immunforsvar – ved helt enkle og dagligdags vaner.

 

Lær at stå stærkt overfor virus og bakterier.

dorthea uggerhøj

Det har været min mission i dejlige 20 år som iværksætter, og jeg fletter altid min clairvoyance og intuition ind i mine sessioner.

Som 40 årig “knækkede” filmen for mig, og mit liv gik i total skruddermuddder. Min krop sagde fra, og jeg vinkede dramatisk farvel til mit ridecenter og ægteskab.
Jeg deler med glæde mine erfaringer til andres fordel. På mit CV står der bl.a. destinationchef for Tjæreborg rejser, stewardesse, uddannet ridelære, fordragsholder, forfatter til 8 bøger, antroposofisk heilpraktikker og kæmpe livsnyder.
Jeg kender både den høje og den lave frekvens – og vil idag ikke undvære nogen af dem. 
Det er dét, jeg vil tage udgangspunkt i, når jeg vil fortælle jer om, hvad jeg gør for at holde mit flow både personligt og i min business. Jeg er ret sikker på der kommer inspiration til, hvad du kan gøre i dit liv for lettere at kunne gå fra modstand til flow.
 
De bedste hilsner fra

Dortea
Uggerhøj

Gå ikke glip af tips og tilbud som du kun får på mit nyhedsbrev. Tilmeld dig på:
www.dortea.dk

www.olieuniverset.dk
Siden med alle de olietips du behøver.

Sanne Andersen

Ejer af Golden Wings Chi gong centeret, det eneste af sin art i Danmark. 

Zoneterapeut og skoleleder af  Dansk institut for zoneterapi i Aalborg.

“Jeg har udøvet og undervist i Chi Gong og Tai Chi siden 2000.

 

Min læremester, Mike Robinson, har udviklet Golden Wings variationen, som er den, jeg også tager udgangspunt i, i min undervisning”.

 

Med chi gong søges at opretholde/genoprette balance.

Chi (Qi) gong betyder at ”træne åndedrættet” eller at ”pleje energien” ( chi = energi; gong = pleje). Helt basalt er formålet med chi gong at træne åndedrættet med henblik på at fremme det enkelte menneskes helbredelsesproces.

 

Grundprincippet i chi gong er at komme af med stagneret energi og erstatte det med ny, frisk energi. Øvelserne giver energi, styrker immunforsvaret og kroppens organer, beroliger sindet, giver indre ro og skaber indre balance fysisk og psykisk. Hvor det beslægtede tai chi er serier af sammensatte øvelser, ofte asymmetriske, er chi gong typisk symmetriske øvelser.

 

Når vi laver chi gong bevæger vi os langsomt og i vores eget tempo, og lidt efter lidt bliver vores bevægelser mere bevidste, mere sikre og roligere. Med chi gong får vi ro i sindet, og de afslappede og rolige, cirkulerende bevægelser ”masserer” de indre organer blidt og får energien til at flyde bedre.

 

Chi gong kan udføres liggende, siddende og stående, og både indendørs og i det fri.

Susanne løfgren


Susanne Løfgren
mail@casu.dk
www.casu.dk
Telefon (efter forudgående mailaftale): 28927642
Adm: 
Susanne Løfgren
Tjørnerenden 6, 4300 Holbæk
Al post og pakker sendes til adm.

Besøg min hjemmeside hvor du kan købe mine bøger, læse om Casus uddannelse til Zoneterapeut (RAB), Holistisk Terapeut, Registreret Bachterapeut, Bach til dyr, Anatomi online, Meridianlære, One Point Reflexology, efteruddannelse for zoneterapeuter m.m.

Susanne Løfgren
mail@casu.dk
www.casu.dk
Telefon (efter forudgående mailaftale): 28927642
Adm: 
Susanne Løfgren
Tjørnerenden 6, 4300 Holbæk
Al post og pakker sendes til adm.

Besøg min hjemmeside hvor du kan købe mine bøger, læse om Casus uddannelse til Zoneterapeut (RAB), Holistisk Terapeut, Registreret Bachterapeut, Bach til dyr, Anatomi online, Meridianlære, One Point Reflexology, efteruddannelse for zoneterapeuter m.m.
 

One point Reflexology er for uddannede zoneterapeuter, der vil arbejde med både krop, æterisk energi, sind og Sjæl.
Eller andre, der kender zonerne og basal meridianlære og gerne vil lære at arbejde holistisk.
Tilbydes som 2 dages kursus. 

Med godt skal ondt fordrives.
” Det har taget mig 21 år og en del indre og ydre pilgrimsrejser at udvikle denne form for zoneterapi, der både arbejder med den fysiske krop via zonerne på fødderne, dels med den æteriske ‘krop’ via meridianlæren. Vi bruger den kinesiske meridianlære til at kunne skære antal af zoner ned til 10-15 stykker, som til gengæld får max. nærvær med effektivitet til følge, uden hårdt arbejde. 
Du bruger de zoner, du er vant til men på en ny måde.
Den kinesiske filosofi viser, hvor der er mest behov for behandling.
Herudover arbejdes med sindet ud fra Dr. Bachs sygdomsforståelse, og man bliver introduceret til Bachremedierne, der afbalancerer tanker og følelser. Du introduceres til healing, den blide trykmetode og det at arbejde holistisk med nærvær ‘som sjæl’.
Grundteorien i One Point er en forståelse af, at jo mere nærværende terapeuten er, jo mere healende bliver behandlingen”.
Susanne Løfgren.
Vil du læse mere uddybende om One Point Reflexology så besøg min side her

One Point Reflexology 2 dages klasse kursus

  • Hvordan man laver short cuts med meridianlæren og skærer antal af zoner ned
  • Behandling af chakraerne via fødderne
  • Healing og beskyttelse af terapeuten. Hvordan man kan holde til at være terapeut i mange år!
  • Hvordan næres klientens 4 ‘kroppe’ (Fysisk, æterisk, emotionel (følelser) og mental (tanker).

One Point Reflexology behandlingen gives med blidhed og kærlighed. 
One Point Reflexology tiltaler ofte sensitive, der elsker blid berøring, og selv kan sanse med, hvad der sker under behandlingen, der foregår i stilhed- uden for megen snak.
Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra zoneterapeuter, at metoden virker, trods det blide tryk.
Et andet gode er, at terapeutens hænder, skuldre og ryg aflastes.

Ilse Gaardahl

Som 13 årig fik jeg konstateret to rygsygdomme, via Iyengaryoga har jeg fundet en vej, der afhjælper og forebygger rygsmerterne.

1992 blev jeg færdig med en uddannelse som Individuel krop/gestalt terapeut, fra Institut for Gestaltanalyse.
2000 afsluttede jeg uddannelsen på Institut for Gestaltanalyse, som par- og gruppeterapeut.
2015 afsluttede jeg 3 års efteruddannelse indenfor Yogaterapi med Stephanie Quirk.

 

Iyengaryoga er metodisk og progressivt, detaljeret og absolut sikkert.
Der benyttes hjælpemidler, så alle elever uanset stivhed og smidighed, kan udvikle sig uden at skade sig.
I yoga trænes udover muskler – indre organer, nervesystemet og immunforsvaret.

 

I Iyengaryoga lærer du at strække med aktive muskler.

 

Der undervises i de lige linier – så du får bevidsthed om kroppens holdning.
De aktive stræk gør, at du slipper dybtliggende stress i muskler og nervesystemet, så du efter træningen føler dig fuld af energi og er klar i hovedet.

Effektive øvelser der klarer hjernen og kroppen i vores stressede samfund, der kan hjælpe dig at bevarer kontakten til dig selv, og overblikket over din hverdag, om du har et krævende arbejde eller er under uddannelse, eller bare har brug for en anden måde at holde krop og sind fit for fight!

dorte vilhelmsen

Dorte Vilhelmsen 

Zoneterapeut og underviser

Jeg er nysgerrig af natur og hvis noget undre mig går jeg på opdagelse idet.

 

Jeg har været Zoneterapeut siden 2005 før det fodterapeut og efterfølgende har min nysgerrighed ført mig igennem kranio-sakral terapi, nervereflexologi og organmassage.

 

Jeg har testet og udviklet på min måde at være Zoneterapeut, taget viden fra alle mine fag tilsammen og arbejdet det ind i zoneterapiens teknikker. Hvilket giver effektive teknikker, der gør at jeg kunne skære ned i behandlingstiden og op for effekten af behandling.

 

Jeg elsker at nørde og formidle det jeg har nørdet mig frem til på en visuel måde.

 

Kort om mig 

Jeg er født i 1975, mor til en dreng med autisme og angst og det var hans diagnoser der fik mig til at lege med zoneterapien.

Jeg er opstarter af zoneterapiens legeplads.

På Facebook, et sted hvor jeg opfordret zoneterapeuter til at lege med og udforske faget. Og at gå på opdagelse i hvad vores fag kan frem for kun at holde sig til systemerne.

Jeg blev kendt for at knække koden på at behandle børn der er udfordret med blæren 

Og at behandle angst og stress med zoneterapi.

 

Jeg holder kurser i mine opdagelser på www.Clinic-dortev.dk kan du læse mere om hvilke kurser 

 

Er man 6 personer eller mere laver jeg et kursus for jer. (I Jylland min. 8 personer) 

Der hvor i er.

Iyengaryoga er metodisk og progressivt, detaljeret og absolut sikkert.
Der benyttes hjælpemidler, så alle elever uanset stivhed og smidighed, kan udvikle sig uden at skade sig.
I yoga trænes udover muskler – indre organer, nervesystemet og immunforsvaret.

 

I Iyengaryoga lærer du at strække med aktive muskler.

 

Der undervises i de lige linier – så du får bevidsthed om kroppens holdning.
De aktive stræk gør, at du slipper dybtliggende stress i muskler og nervesystemet, så du efter træningen føler dig fuld af energi og er klar i hovedet.

Effektive øvelser der klarer hjernen og kroppen i vores stressede samfund, der kan hjælpe dig at bevarer kontakten til dig selv, og overblikket over din hverdag, om du har et krævende arbejde eller er under uddannelse, eller bare har brug for en anden måde at holde krop og sind fit for fight!

lisbeth skovmand nielsen

Golden Wings Chi Gong – Mindre stress, mere energi!

Din krop har fantastiske indre healings evner.

Og ønsker du at sætte disse evner fri, arbejde med energi

Så er Golden Wings Chi Gong perfekt.


Chi betyder energi og Gong betyder Lys også kaldet Livsenergien

Kombinerer du disse to nærende kræfter med de meditative nemme bevægelser og åndedrættet, afstresses din krop, smerter og spændinger mindskes. 

Sindet falder til ro, og du oplever en indre boblende glæde af tilfredshed, der giver øget selvværd.


Prøv det, og oplev selv hvordan Golden Wings Chi Gong hurtigt og nemt vækker og transformerer energien i dine meridianer og chakraer, en del af din indre healer.


Mindre stress, større frihed!


Master underviser i energi med 30 års erfaring i Golden Wings Chi Gong, Feng Shui og Indre udvikling

Teaching/Health Readings/ Consultations Internationally https://lisbethskovmand.com

Karen Kildehøj Dahl